Cautare

1540 de rezultate pentru "scoala postliceala hipocrate" (3.60 secunde)
- "Tranzitia de la scoala la viata activa", Cerere de propuneri de proiecte Nr. 161 - "Tranzitia de la scoala la viata activa".
participarea unui copil la 2 module diferite din programul Scoala de Vara "Antipa" costa 350 Ron; 500 Ron costa participarea aceluiasi copil la 3 module diferite, iar participarea fratilor la un modul este 350 ron pentru ambii copii si 700 Ron daca acestia aleg să
Problematica tranzitiei, de la scoala la munca este o tema actuala in procesul de restructurare economica a Romaniei. ... Astfel, tranzitia de la scoala la piata este guvernata de o noua strategie si anume centrarea invatarii pe nevoile pietei muncii.
Senatorul Alexandru - Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata "Din nou la scoala!", pe care o puteti citi in continuare.
Tuturor, de la boboci la liceenii in anii terminali, le doresc succes in aceasta minunata aventura care este scoala! ... Spre exemplu, absent este domnul presedinte PNL Klaus Iohannis, care, mai ieri, ne certa, ca incepe scoala iar elevii de la clasele I si a II-a nu au manuale.
Despre boli faimoase, boli necunoscute, posibilitati actuale de tratament si accesul pacientilor cu boli rare la medicamentele orfane, vom avea ocazia sa discutam la "Scoala de Boli Rare pentru jurnalisti 2014, editia a III-a".
Ani de zile a pierdut legatura cu fiica sa, dar in ultimii ani a reluat relatia cu ea, fiind foarte apropiate, reusind sa o determine sa faca cursuri de actorie la Scoala de Arte din Satu Mare.
In fiecare luna, ajung la Centrul educational circa 60 de copii de varsta prescolara, 60 de copii din ciclul primar, 50 de copii din ciclul gimnazial, 15 adolescenti de liceu si circa 12 tineri sau adolescenti care au absolvit scoala generala insa au intrerupt scoala sau nu au fost scolarizati.
Revin in atentia dumneavoastra cu o problema care isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult in societate, iar de cativa ani si in scoala, violenta.
Dermatologul american Richard Gallo de la Scoala de Medicina din San Diego a coordonat un studiu care demonstreaza ca tesutul adipos care se gaseste sub piele constituie o prima bariera contra bacteriilor.
Scoala va fi scoala cand omul va fi om si statul va fi stat - Mihai Eminescu Cu totii stim ca plata titlurilor executorii rezultate din procesele intentate Guvernului Boc de profesori, magistrati si alte categorii profesionale au fost achitate in avans pana la 19 decembrie, aceasta masura punandu-se in practica prin directiile generale regionale ale Finantelor Publice si administratiile judetene ale Finantelor Publice care au repartizat pe unitati administrativ-teritoriale sumele prevazute, cu sprijinul inspectoratelor scolare judetene.
Acestea au scopul de a consolida ceea ce copilul invata la scoala. ... Scoala nu trebuie sa elimine din viata copilului alte activitati cum ar fi joaca, mesele, plimbarile, comunicarile, somnul, sportul si distracția.
stiripesurse.ro : 9 din 10 elevi au optat pentru religie la scoala (Autor :
Prima oprire va fi in localitatea Stoilesti, sat Ursi, unde va fi vizitata Scoala gimnaziala pentru a vedea felul in care actiunile WVR au imbunatatit perspectiva localnicilor asupra importantei educatiei, precum si gradul de implicare a cetatenilor.
Asociatia Audiosofia, Biblioteca Nationala a Romaniei, Sense International (Romania), Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz Sfanta Maria din Bucuresti, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Asociatia Asculta Viata si Lions Club Arad.
Este un instrument flexibil, ceea ce reprezinta un avantaj comparativ cu instrumentele chirurgicale traditionale, spun cercetatorii de la Scoala Superioara Sainte Ann din Pisa, autorii acestei inventii.
Romania are una dintre cele mai mari rate de abandon scolar din Europa, cu aproape 20% dintre elevi care renunta la scoala inainte de finalizarea invatamantului obligatoriu de 10 clase.
In mai 2015, judecatoarea Georgiana Moldovan a demisionat din functia de presedinte al Judecatoriei Vaslui, cerand sa fie detasata la Scoala Nationala de Grefieri pe un post de formator.
Sambata, 5 septembrie 2015, Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB) va gazdui cea de-a 15-a editie a Maratonului Sperantei Terry Fox, un eveniment sportiv caritabil ce are ca obiectiv atragerea de sprijin in vederea cercetarii medicale din domeniul cancerului.
Proiectul Scoala Comerciala Austriaca din Romania are la baza sistemul dual, care presupune o imbinare a componentei teoretice cu cea practica, si beneficiaza de suportul unor companii de renume:

Warning: mysqli_connect(): (HY000/2002): Connection refused in /home/estiri.ro/public_html/seo_links.php on line 19

Fatal error: Database connection failed: Connection refused in /home/estiri.ro/public_html/seo_links.php on line 22